BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 23, 2011

FamiLy DaY

بسم الله الرحمن الرحيم

Pertama2nya ALHAMDULILLAH sbb tadi baru ja hbs paper DENTAL MATERIALs
lagi TIGA paper
SABAR2.. :)

ha mai nak ceritaaaaa
post kali ni nak crita pasai FAMILY DAY...
family kat sini maksod dya cam hari sukan la kalau zmn sekolah dulu2...
BEST sgt2...
ada mcm2 aktiviti...
yg TAK BESTnya sbb tyme family day ni kami budak2 pre dental tgah mid term exam...
so mood untuk join semua aktiviti tu kurang la ckit...
tp TAK PA...!
wlaupun exm kami ttp join...SEMANGAT2...
haa... trngt ayat ayan housemate aku.. dya kata dya pnh jumpa 1 ayt quran yg mngatakan lapangkanlah dri kamu utk terima jemputan maka Allah akn lpngkan kamu...
ha lebih kurang tu la maksod dya.. ayat dya aku x ingt sgt...

kat family day ni ada mcm2 nama rumah
aku umah SHARK (biru)
umah hornet kuning
merah spider
hijau shrek

ok...
suasana ari sukan tu akan digambarkan dgn gambar2 d bwh
HAHA.. mls nak crita panjang2.. =p

ni pagi2 buta kena siap dah. kul 6 30 dah kena brkumpul tp kul 6 30 kami baru cbok dak tangkap gambaq hehe :)

ok. ni stelah pnt trun tingkat 8. dan lagi tu bgambaq kat cermin bawah umah.
semangat kebiruan. anak2 jerung sedia bertarung! >.<

housemate2 ku yg disayangi :)
anak2 jerung tingkat 8 menunggu anak2 jerung yg laen...

shrek+shark+hornet... spider hilang ( p wt srang x hbs lg kot) hehe
SHARK jugak yg mnyerlah =p
ni semua pakat dok berkumpul be4 bjalan p istad

bila camera d tgn irah ni la qeja dya...
amik gambar sendiqi haha
tudiaaa ayan peluh2...
almaklumla... penat jadi camerawoman UPP :)
tahniah2 anda mnjalankan tugas dgn baik :D

bekal mknn wajib bawak ! lapaq kot.. kluaq kui 6 30 pg mna dan sarapan
nasi grg+dgng brger grg.. tq ayan msak pg2 buta :)

FULAMAK...!!! budak upp sibuk menjalankan tugas =p

hehe...
pastu sebenaqnya mcm2 lagi aktiviti ada...
isi ayaq dlm botol,
maen pijak2 belon,
rantaian ukhuwah,
explorace,
bola baling...
and
mcm2 lg la...
tp xdak gambaq semua pmainan tu...
sbbnya
bila dah tgah ari
matahari mula terik
aku pon mula sakit kepala... >.<
balik umah TIDOQ...
TIDOQ
and
TIDOQ
smpai la pg nak exam tadi pon TIDOQ lg heheeeee
OPSSS lupa nak gtau pemenang keseluruhannya ialahhhhhh
mestila SHARK  !!!! NGAP NGAP NGAP :)
tahniah semua family jerung ~~ ^^

ok lah :)
ni ja dulu kot
nnti smbung laen
haaa lupa lak nak letak gambaq nie 

haa sebenaqnya pas hbs family day ptg tu kami celebrate bezday ain!
22.01.2011
bezday ain yg ke 19...opsss ain DAH TUA =p
hehe... btw selamat ari lahir buat ain
semoga hidup dalam keberkatan Allah n brjaya dunia akhirat :)

ha tu la ain: yg plg knn heheee ni zaman intec
rindu inteccc
gambaq ni amik masak last2 day kat intec


ok...! 
dah.
mngantok
sambung hobi (T___Q)

2 comments:

dentist-to-be said...

aku rindu time midnight movie tu..
balik tu mozac amek...
hahaha

nur afifah samsudin said...

haha... taw xpa.., tunggu mozac punya la lama...
rindu kot tyme tu... lepak tepi jln kat stsyen bas tu tunggu mozac HAHA