BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 25, 2011

ada apa dengan cheese

maaf cheese kerana x dpt mmberi hatiku pada mu haha

CHEESE...???
haha mcm pelik lak wt post pasal cheese
tp xpalah nak cita jugak heeeee
nak baca baca la x mau baca sudah (majok) =p

oh si tikus. bwk cheese lari jauh2 pon xpa. haha

ha sebenaqnya cm ni
kat mesir ni bnyak la jugak aku nmpak cheese juai kat kedai2
kat mlysia dulu jrg plak...
maybe sbb mmg aku x suka so aku x pnh ambik tau pon la cheese ada ka x juai kat kedai mana2
aku sgt TAK SUKA cheese
maaf ya penggemar2 cheese
hehe
bukan apa
bila mkn rasa muak smcm ja
haish
cmna la kwn2 aku leh suka cheese
tp xpalah nk bt cmna
baru2 ni roomte aku wat makaroni apa tah nama dya
x ingt la
tp cmpuq cheese la
haish penat jugak aku nk mkn
penat nak telan
nmpak mmg sgt sedap
aku tau sedap
tp nk bt cmna dah mmg aku x suka cheese
sory kwn2, aku x mkn bnyak bkn sbb x sedap
tp sbb aku TAK SUKA cheese
hermmm
pastu bapa ari pastu kak nadia mai umah kami
pastu dya wat CHEESE CAKE
ohhhhh KENAPALAH CHEESE jugak???
hermm sbr jalah
nmpak sgt3 sedap
aku try mkn
OHHHHHHHHHHHH ok. cukup2. x mau dah :P
bukan x suka tp perut aku yg x suka 
hehe...
apa la nasib bdn.. last2 depa pkt mkn ngn pnuh berseleranya aku pn mkn la bskut2 borio kt bwh dya
ok lah. dpt rasa la jugak kan? :)
herm conclusion nya haousemate2 saya ni suka cheese la

ciri2 cheese yg dicari2 oleh ayan. nipis2. sng dya nk mkn 

PHOBIA
ok. cmni.
pg td ayan wat kek coklat.
xdak topping lak tu. SUKA2.
x suka topping. manis. pening kepala >.<
ha agak2 dlm 45 mnt siap la kek instant ayan tu.
HUH menarik gila...
ptg2. ayan pon suh aku mkn.
mkn pns2 sedap bak kata ayan la.
"xmau hat tepi2 tu." aku ckp kt ayan
"hat tepi2 tu la sedap.rangup ooo" bls ayan (tp xla ckp kedah) haha *kalau ayan ckp kedah bunyi siam :D
aku bls lg, " xmau2. ang letak cheese kat tepi2 tu"
ayan: "HAHA... tau la x suka cheese pon. tp jgn smpai phobia camtu"
hahahahaaahahaha
punya la x suka cheese smpai kek pon aku kata ayan boh cheese.
*erk sbnaqnya ayan sapu butter la (kantoi x penah wt kek kt umah dulu2. OPS. wt kek? masak pon x kt umah dulu ni lak nk wt kek) 
hehe
tp don't worry
skang aku dh balajaq masak :)

pizza kat malaysia aku x suka sbb bnyak cheese.part yg ada cheese aku buang hehe. agk mmbazir la kn. astagfirullahalazim >.< huhu

cheese. DILARANG MASUK ke dlm perut saya hehe

ha lg 1 lupa nak ckp. apa khasiat cheese ea?aku ada gak try cari. tp x jumpa. cari sekali ja la. pastu mlas dah heheheheheeh

ok dah
sambung baca chemistry 
exam mnnti anda
sila sedar diri hihi


2 comments:

dentist-to-be said...

metot suke cheeeeeeseee~
haha..

nur afifah samsudin said...

apip ANTI cheese ~peace~ =p