BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 2, 2011

minda kacau

post kali ni agak merapu ja lebih. ni semua gara2 exam yg terlalu lama. (xpasai2 slhkn exam) haha
ya la. dekat sebulan lebih dah tak habes lg exam woo. penat ooh. penat otak penat minda penat badan penat TIDOQ. haha (dan lg tu...exm2 pon bnyak tidoq lg budak nih)
ada hati nak update belog padahai exam tak habes lgi: ANATOMY n HISTOLOGY n ICDL kot.
masalahnya la ni bukan apa.
siyes cakap, susah gila nak fokus study bila hujung2 exam nih. 
bukak buku tu boleh kata setakat bukak jala. apa yg dibaca pon taktaw.
mana taknya, dalam kepala ni dok terbayang bnda laen, terbayang mcm2.......
ni dya apa yg selalu dok kacau kat kepala otak aku la ni ish3...

~cairo-KL~
then...


sampai KLIA...wah dah jejak Malaysia :)
then...

~KL-ALOQ STAQ~

smpai negeri jelapang padi :D
then...

jumpa family tercinta :))
gambaq hiasan semata2 haha
then...

dapat makan makann malysia.ergh.sedapnyaaaaa

ok. dah. cukup lah merapu utk malam ni.
sabaq2... x lama dh aih(pujuk dri sndiri wlaupun hakikatnya lambat lg) :'(
dah2. study2. budak ni mmg. kalu suh study mengantok. update belog x mngntuk lak. ketuk sat g ha. haha.
moga Allah permudahkan segala urusan. amin.

*mood balek malaysia =(

3 comments:

adham2207 said...

haha...gudluck btw...ak tinggal physio lagi n sangat malas...>.<

aku.dye.mereka said...

sabaq naaaa

nur afifah samsudin said...

adham: owh yaka. wah bestnya tinggal 1 ja lagi. aku pon tersgtla mls. haha. ok. gud luck jugak :)
irah: yala... >.<