BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 18, 2011

a moment at moment :)

petang ni p rilex2kn otak kat moment setelah exam yg hanya ada gap 2, 3 ari ja
gap utk next exam panjang ckit so kuaq la p rehatkn otak st

ayan ngn irah :)

 ayan, irah, limah, ain. OOo.. limah curi gula moment ea, smpai kosong bekas gula tu. ha kantoi =P

 mocca...atin punya..last2 ta habes pon...muak kot haha

 aku punya. nmpak kecik tp sedap. espresso. rasa cm kopi malaysia ooohhh :)

 ain ckp ayaq ni semua dya yg punya haha :D

 amboi. gambaq depa ja bnyak no. gambaq tuan punya camera xdak pon. ayaq besusun2 ats meja. haha

 brownies :) sedappppp :) tapi manis sgt, pening kepala aku nk hbskan =.='

 koleksi ayaq yg di order 

 ok. ni gambaq selepas. haha ckit g nak licin pinggan tu.


 ayan excited dpt makan :)
gambaq masa mula nak makan...kita tgk apa jd kat ayan pasni


tudyaaa muka nak temuntah. haha. tu la. before tu dah makan mcm2, smpai dya punya turn dh nak temuntah =P

 ni la yg cake yg mmbuatkan ayn nak temuntah tu haha

 fizah n atin :)

atin with apip :)

balik2 singgah soidaliyah beli strepsil. sakit tekak 2, 3 ari ni. musim panas kot,
comey kan strepsil dya :)


semoga persahabatan kita diredhaiNya :))

12 comments:

hafizah n hanisah said...

semoga Allah berkati persahabatan kita..:)
syukran apip...

nur afifah samsudin said...

insyaAllah...amin...
el-afw :)

AzyanAaziz said...

thnx apip. sweet~~ =D

nur afifah samsudin said...

sama2 :) sweet cam tuan blog ni hahaha lawak ja =)

Ummu In The Middle said...

sweet2x~~~

nur afifah samsudin said...

heee thanks..
cake tu mmg sweet =P lwk ja

Akif said...

sedap ohhh

aku.dye.mereka said...

pah, nti blnja aku brownies ok. kesian aku tak penah mkn. ;p

nur afifah samsudin said...

akif: hoho. mmg sedap.
irah: hek eleh, yg ang dah p smpai 3, 4 kali tu xkan x mkn lg =P

AzyanAaziz said...

apip, mane gambo ko ngan atin? semalam macam ade je.

nur afifah samsudin said...

ayan: okay dah ada balek hee ^_^

dentist-to-be said...

kemain sronok.. haha..